Aparat 3 in 1: Umidificator aromaterapie, umidificator si lumina de veghe pe timpul noptii.
Tehnologia de difuzie ultrasonica, transforma apa si uleiurile esentiale in micro particule usor de absorbit de catre organism pentru a va bucura imediat de efectele terapeutice precum respiratie usoara, imbunatatirea starii de bine si eliminarea stresului.
Cu dimensiunile mici, capacitatea compacta (150ml) si aspectul natural de lemn, se potriveste perfect cu orice decor de la birou sau de acasa.
Acest aparat are o functionare ultra silentioasa, cu timer (1 ora, 3 ore, 6 ore sau continuu) si se inchide in mod automat la terminarea apei.
Cele 7 lumini LED colorate, se pot aprinde pe rand in mod automat, poate fi folosita doar una dintre ele sau pot fi inchise complet. De asemenea atat lumina cat si aburul, au intensitati reglabile.
Telecomanda cu raza mare de actiune (pana la 8m), va ajuta sa controlati aparatul cu usurinta din orice loc al camerei. Cu ajutorul ei puteti porni si opri aparatul, puteti regla culorile si intensitatea luminii, intensitatea aburului si timpul de functionare.


Specificatii umidificator
Capacitate 150ml
Culoare Lemn deschis
Temporizator 1h, 3h, 6h
Greutate 500g
Telecomanda Da
Suprafata recomandata 30 - 50m²

Adaugati un comentariu

Autentificati-va sau Înregistrați un cont nou pentru a putea scrie un comentariu

Umidificator aromaterapie cu telecomanda - culoare lemn

  • 159,00 Lei
  • 99,00 Lei


Etichete: umidificator, aromaterapie, umidificator aromaterapie, umidificator cu telecomanda, umidificator aromaterapie cu telecomanda, difuzor aromaterapie, difuzor aromaterapie cu telecomanda, pulverizator arome, pulverizator arome cu telecomanda, aparat aromaterapie, aparat aromaterapie cu telecomanda